Episode 007 - 2x01 - Ruurd, Saber, Tim en Gerine [PART 1]
E7

Episode 007 - 2x01 - Ruurd, Saber, Tim en Gerine [PART 1]

Summary

DEEL 1 van 2. De hazCast is terug! Het is tijdens Covid even wat rustiger geweest… But we back met een live opname! Deze keer is Ruurd Sanders te gast. Voor de gezelligheid zijn Saber en Tim er ook bij. En Dr. Gerine zit in het publiek voor de nog meer gezelligheid en om ons te factchecken.
DEEL 1 van 2.
De hazCast is terug! Het is tijdens Covid even wat rustiger geweest… But we back met een live opname! Deze keer is Ruurd Sanders te gast. Voor de gezelligheid zijn Saber en Tim er ook bij. En Dr. Gerine zit in het publiek voor de nog meer gezelligheid en om ons te factchecken.
Heb een poging gedaan er wat structuur aan te brengen, maar kwam er vrij snel achter dat het Ruurd EN Saber gewoon niet te doen is. Tis een flink gesprek geworden van ruim 4 uur en om toch geen concessies te doen in de kwaliteit komt de opname in 2 delen in je feed. Dit is deel 1.

Onderwerpen die langskomen: Gremlins, D&N exposed, friet vs patat, de Dodo, de ow zo moeilijke naam van Ruurd, de hyves pet van Saber, pairprogramming, welke console in december en ook hebben we het kort over #BlackLivesMatter

De streektaal in Mauritius heet overigens Patois: https://en.wikipedia.org/wiki/Patois

Links:

Tim: vind em op de slack

Hazzie op twitter: https://twitter.com/farhaz
hazCast op twitter: https://twitter.com/hazcastnl
Join de hazCast slack! Link is te vinden op https://www.hazcast.nl